Gezichtsbehandeling

Ik Skin

Een gezonde huid voor iedereen! Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. IK wil haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur en maakt hiervoor bewuste keuzes. Onze huidverbeterende producten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij ieder denkbare huidwens- of probleem. We brengen jouw huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – groene cosmeceuticals – die diep doorwerken in de huid en ontwikkelt zijn volgens het NO-label – zonder huidonvriendelijke stoffen. Daarbij is de pH-waarde in onze producten afgestemd op de pH-waarde van de huid, zodat de zuurgraad van de huid wordt herstelt en in balans komt en blijft. Samen met jou brengen wij de huid in perfecte conditie en werken we naar doeltreffende en zichtbare huidverbetering.

Verschillende factoren kunnen het evenwicht van je huid verstoren. Jouw huid voelt hierdoor droog, geïrriteerd, geprikkeld of gevoelig aan of onzuiverheden, acne of andere huidproblemen ontstaan. Onze focus ligt op een gezonde huidflora en een gebalanceerd microbioom met pre- en probiotica en producten met de juiste pH-waarde. We resetten en herstellen de huid en verkrijgen én behouden hiermee zichtbare huidverbetering.

Tarieven

Ik Skin Basic € 70

Ik Skin Complete  € 80

Ik Skin Deluxe  € 99

 

Losse Modules

Meet&Treat |  € 65
Kom je voor het eerst naar de salon en heb je geen idee wat voor een huidtype je hebt en hoe het gesteld is met jouw huidconditie? Boek dan de meet&treat behandeling. Deze is eenmalig te boeken.

Epileren |  Gratis

Verven wenkbrauwen / verven wimpers / harsen bovenlip / harsen kin |  € 8,00  icm een gezichtsbehandeling.

De losse behandelingen kunnen uitsluitend geboekt worden tijdens een gezichtsbehandeling. De wenkbrauwen worden tijdens de behandeling altijd gratis geëpileerd. Met uitzondering tijdens de kennismakingsbehandeling.