Gezichtsbehandeling

Hydropeptide

 

Hydropeptide is een van de beste anti-aging behandelingen waarbij je meteen na de eerste behandeling al resultaat ziet. Een behandeling met Hydropeptide is een bijzondere ervaring, huidverbetering gaat hierbij hand in hand met ontspanning. Na de behandeling is je huid steviger, frisser, en zijn de lijntjes en rimpels minder diep. Hydropeptide behandelingen zijn ontworpen om de huid schoner, jeugdiger, voller en strakker te laten aanvoelen. Én dat na slecht één behandeling, met blijvende verbetering en resultaat. 80% procent van de verbetering behaal je thuis met de producten en 20% door de behandelingen bij mij in de salon.

Wat zijn peptiden en wat doen ze op de huid. Hydropeptide gebruikt de principes van epigentica, om het lichaam aan te moedigen om gunstige activiteiten zoals collageenproductie en cel vernieuwing aan te zetten en ongewenste reactie zoals hyperpigmentatie en gevoeligheid uit te zetten.

Peptiden zitten van nature in onze huid, deze eiwitten worden dan ook direct herkend door onze huid en volledig opgenomen. Waar de meeste ingrediënten op je huid blijven liggen gaan peptiden echter door de huid barrière heen om in de dieper gelegen huidlagen hun werk te doen.

Peptiden zijn hele kleine moleculen en doordat ze zo minuscuul klein zijn kunnen ze heel goed de huid binnendringen. Hier aangekomen “communiceren” ze met je huidcellen en zetten ze deze aan het werk, bijvoorbeeld voor het stimuleren van de collageen aanmaak of een betere hydratatie.

Tarieven

Hydropeptide Refresh € 87

Hydropeptide Ulitmate  € 99

Hydropeptide Ultimate Facial, Neck & Decolleté  € 125

 

Losse Modules

Meet&Treat |  € 65
Kom je voor het eerst naar de salon en heb je geen idee wat voor een huidtype je hebt en hoe het gesteld is met jouw huidconditie? Boek dan de meet&treat behandeling. Deze is eenmalig te boeken.

Epileren |  Gratis

Verven wenkbrauwen / verven wimpers / harsen bovenlip / harsen kin |  € 8,00  icm een gezichtsbehandeling.

De losse behandelingen kunnen uitsluitend geboekt worden tijdens een gezichtsbehandeling. De wenkbrauwen worden tijdens de behandeling altijd gratis geëpileerd. Met uitzondering tijdens de kennismakingsbehandeling.