Gezichtsbehandeling

Alpha-H

Waar zelfs dermatologen 25 jaar geleden nog huiverig waren om te werken met fruitzuren, zijn ze anno nu niet meer weg te denken als het gaat om huidverbetering. En dat is waar het bij Alpha-H om draait. Of het nu gaat om zware acne, hyperpigmentatie, grove poriën, fijne lijntjes of rimpeltjes, een vale teint, een vermoeide (rokers)huid of littekens: fruitzuren zijn dé sleutel tot huidverbetering. Daarom vormen alpha- en beta hydroxyzuren (AHA’s en BHA’s) als glycolzuur, melkzuur, salicylzuur en amandelzuur de basis van onze huidverbeterende producten en behandelingen.

Door te variëren met verschillende fruitzuren, verschillende percentages en verschillende pH-waarden creëren we producten in verschillende sterktes. Hierdoor hebben wij voor elke huid en elk probleem een geschikt product om het huidverbeteringstraject in gang te zetten. En kan er met elke klant stapsgewijs ‘op maat’ worden gewerkt aan (verdere) gewenning en optimaal resultaat.

Tarieven

Alpha-H Basic € 75

Alpha-H Complete  € 85

Alpha-H Deluxe Gold € 99

 

Losse Modules

Meet&Treat |  € 65
Kom je voor het eerst naar de salon en heb je geen idee wat voor een huidtype je hebt en hoe het gesteld is met jouw huidconditie? Boek dan de meet&treat behandeling. Deze is eenmalig te boeken.

Epileren |  Gratis

Verven wenkbrauwen / verven wimpers / harsen bovenlip / harsen kin |  € 8,00  icm een gezichtsbehandeling.

De losse behandelingen kunnen uitsluitend geboekt worden tijdens een gezichtsbehandeling. De wenkbrauwen worden tijdens de behandeling altijd gratis geëpileerd. Met uitzondering tijdens de kennismakingsbehandeling.